Cadde ve Kaldırımları Sabunlu Su ile Dezenfekte Ettik

Çamardı Belediyesi olarak, koronavirüsüne karşı dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları kapsamında ilçemizdeki tüm cadde ve sokakları sabunlu su ile yıkadık.
Çamardı  İlçe Belediyesi olarak, tüm dünyaya yayılan koronavirüsüne karşı her geçen gün tedbirlerimizi artırıyoruz. Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirleri yerine getiren ilçe belediyemiz halk sağlığı için geniş kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.  Belediye başkanımızın talimatı ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar itfaiye ekiplerince sabunlu su ile dezenfekte ediyoruz. Cadde ve sokakların dezenfekte çalışmalarını yerinde inceleyen Çamardı Belediye Başkanımız Yavuz SOYLU, korona virüsü ile mücadele kapsamında ilaçlama yapıp kaldırım ve yolları yıkadık. Başkanımız SOYLU, "Başta belediyemiz olmak üzere halkımızla bir bütün olarak bu tedbirleri alma noktasında bir gayret içerisindeyiz" ve Halkımıza herzaman koşullar ne olursa olsun DEVLET MİLLETİNİN YANINDA diyoruz.